su tesisatçısı Secrets

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiri; Merkez Su Tesisatı olarak 30 yılı aşkın süredir aralıksız olarak devam ettirdiğimiz hizmetimizdir.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadım bu durumları .

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

Tadilat fiyatları yapılan çalışmalara göre değişmektedir. Temiz su borularında ve kalorifer borularında ufak çaplı tadilatlar söz konusuysa su kaçak tespiti yapan ekip tadilat fiyatını belirterek hemen tadilatı yapar.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı su kaçak tespiti olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

işini düzgün ve temiz yapan bi kardeşimiz ben gayret memnun kaldım fiyatta da propertyımcı oldu sağolsun herkese tavsiye ederim

Kameralı su kaçak tespit fiyatları araştırılması yaparken dikkat edilecek husus firmaların kullanmakta olduğu cihazlar olmalıdır.

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan su tesisatçısı biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu su kaçağı tespit bölgeleri belirleyebilir.

Tamir edilmeyen duvar su sızıntıları duvarda ve zeminde küflenme ve bozulmalara sebep olacaktır. Duvardaki alçı ve boyanın bozulması yerde parkenin şişmesi gibi maddi sorunlara su tesisatçısı sebep olacaktır. Duvar su sızıntıları artworkık profesyonel cihazlarla bulunmaktadır. Mersin su tesisat firmamız gelişmiş cihazlarla su sızıntısının yerini tespit etmektedir.

Arızanın tamiratını su tesisatçısı tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

Report this wiki page